Hoteli s najcool bazenima za savršen odmor


@sussan_mourad

Definicija savršenog odmora podrazumijeva opuštanje u idiličnom ambijentu i intimnoj atmosferi, a ukoliko tome pridodate još i bazen, onda je savršen odmor zajamčen.

Kupanje u bazenu, aktivnost je koju bismo rado preporučili svakome barem nekoliko puta tjedno, bez obzira jeste li na godišnjem odmoru ili usred radnog tjedna. Voda će vas uvijek opustiti i učiniti dobro vašem tijelu da se dobro razgibate i održavate kondiciju na tako zabavan način.


@leoniehanne

Poseban interijer hotela uvijek će začiniti dojam

No, najljepše je ukoliko otputujete na neku upečatljivu destinaciju o kojoj ste dugo sanjarili i tamo pronađete smještaj koji će dodatno začiniti dojam.

Na nekim mjestima hoteli su toliko divni da su dodatno proslavili lokacije na kojima su smješteni i tako privlače tisuće turista.

Zamislite samo ušuškan interijer od prirodnih materijala i u umirujućim tonovima namještaja i dodataka koji čine da svaki detalj u prostoru probudi u vama chic energiju zbog koje se osjećate tako posebno. Zamislite sobu i terasu s pogledom na egzotičnu prirodnu i miris opuštajućeg začinskog bilja. A hrana koja upotpunjava menu je tako upečatljiva, mirisna i hranjiva da biste najradije chefa poveli sa sobom kući.

Gotovo u svakoj zemlji postoji barem jedan hotel koji će vas potpuno oboriti s nogu i ostvariti čak i one najskrivenije želje.

Neke od njih smo izdvojili u nastavku i instantno upisali na bucket listu.

Papaya Playa Project, Tulum, Meksiko


@lucaspinhel

@papayaplayaproject

Villa Honegg, Lucern, Švicarska


@sambenzema

Riad BE, Marakeš, Maroko


@danazarmon

San Christobal, Todos Santos, Meksiko


@sincerelyjules

La Mamounia Hotel and Spa, Marakeš Maroko


@caitlinclairexo

Blue Lagoon Clinic Hotel, Island


@jungle.juno

Katikies, Oia, Santorini, Grčka


@michutravel

Anaya Resort, Bali, Indonezija


@gypsea_lust

Amangiri, Canyon Point, Utah


@mishaskova

Foto: Instagram

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori