Divna instalacija s 3200 balona kao još jedan razlog za posjetiti Pariz

@g.3wixvw

Pariz je uvijek dobra ideja i stvarno nije potreban niti jedan dodatan razlog za posjet njemu. Međutim, ovog ljeta uistinu nas oduševljava te dokazuje kako je izrazito živahan te ćete u njemu uživati 0-24 ako ste ga planirali posjetiti. Naime, prvo je nakon La Villette, Le Château de Vincennes i Champs-Élysées, svoje ljetno kino dobio i omiljeni Moulin Rouge. Kino na otvorenom smjestilo se na samom krovu kultne pariške adrese, na terasi Bar à Bulles, i sve do 11. rujna prikazivat će filmske klasike indie kinematografije.

Najljepša insta-lokacija ovog ljeta

Ako tražite još ideja što vidjeti u gradu koji nudi toga te kako uživati poput lokalca, imamo jednu odličnu, posebno instagramičnu ideju. Naime, u kvartu Bercy Village postavljena je genijalna instalacija koju čini 3200 balona, pod simboličnim imenom – Bubble Sky.

@lesdistraits

Za ovu divnu, raskošnu i šarenu instalaciju zaslužna je portugalska umjetnica Patricia Cunha koja je već ranije pretvorila Village Royal u najinstagramičniju parišku lokaciju kad je postavila instalaciju s kišobranima. Na nebu iznad Cour-Saint-Emilion trenutačno lebdi 3200 balona na dužini od 200 metara i u ovaj kvart unosi veliku dozu radosti i užitka. U skladu s cijelom instalacijom, postavljen je i Bubble Pool, bazen u kojem se posjetitelji mogu rashladiti! Instalaciju je moguće pogledati do kraja ožujka na adresi 28 Rue François Truffaut, 75012 Pariz.

@dathhh
Patricia Cunha
@dathhh
Patricia Cunha
@layie87
Patricia Cunha
@njcha.t
Patricia Cunha
@benji_bnd
Patricia Cunha
@klarahsworld

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori