Predstavljeno ljetno izdanje magazina Diva

U Caffe baru Velvetu je održana promocija novog mjesečnika magazina Diva, a uz redakciju poznatog časopisa i suradnike, u ugodno ljetnom druženju uživali su i poznati među kojima su bile i Nataša Janjić, Aleksandra Dojčinović i drugi. Uspješan modni prilog Večernjeg Lista postao je mjesečnik te se tako D8ivau nešto manje od dvije godine pokazala kao vrlo zanimljiv projekt na domaćem modnom nebu, koji je brzo prirastao srcu jednako publici koliko i modnim insajderima.

divaljeto (1)

Nataša Janjić

Novi Diva mjesečnik za srpanj otkriva nam kako nositi jedan komad odjeće na više načina, kako je to biti Nataša Janjić, modnu priču street style fotografa Gorana Čižmešije, gdje kupiti najtrendi kupaći kostim, sve beauty tajne Vanje Halilović, modni timeline brenda Boudoir, najfinije kolače slastičarnice Mak Na Konac i još mnogo toga. Diva vas nestrpljivo očekuje na kioscima od subote, 11. srpnja!

divaljeto-(2)-1

divaljeto-(3)

Aleksandra Dojčinović

divaljeto-(7)

Renata Sopek, Robert Sever, Tonkica Zlački

Ivan Dečak

Ivan Dečak

divaljeto (5)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori