Predstavljamo blog Journal domaćinstvo

Decoupage tehnika, uređenje doma, uređenje balkona, savjeti za čišćenje – sve su to neke od tema s kojima se redovito susrećemo – ponekad jer ih je nemoguće zaobići, ponekad jer na naprosto zanimaju.  Danas vam najavljujemo još jedan Journal blog koji će voditi Sara Grgić.

journal-najava-domacinstvoweb2

Sara će vam iz tjedna u tjedan donositi savjete za dom, kako ga učiniti ljepšim, kako rješavati one uvijek iste probleme, kako se brinuti o biljkama te prijedloge s kojima ćete puno toga u vašem domu moći napraviti sami. Vodit će vas korak po korak do najboljih rezultata, a uz njezine savjete uštedit ćete na vremenu, a možda i troškovima jer ćete neke stvari moći učiniti sami. Naravno, nisu sve teme tako ozbiljne, Sara će vam donijeti i mnoštvo zabavnih ideja za napraviti kod kuće.

journal-blog-layout-domacinstvoweb3

Zato uskoro svaki tjedan provjerite što je novog u rubrici Journal blogovi – naše blogerice su ovdje da vam uljepšaju svakodnevnicu!

saragrgic1

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori