Crni Jack se vratio u pivnicu Medvedgrad

Pivo Crni Jack, Medvedgrad

U pivnicu Medvedgrad ovih se dana vratilo pivo Crni Jack, bogatog okusa kave i tamne čokolade, u boci s posebno dizajniranom etiketom. Dizajn je radila Andrea Knapić, za ilustraciju je zaslužan Vedran Klemens.

Na etiketi piva je u prvom planu Crni Jack iz kultne zagrebačke serije koji na biciklu, pod okriljem noći, bježi s ukradenom torbicom zajednom sa svojim prijateljem Kumpićem. Crni Jack, iako lopov, u seriji je prikazan kao šarmantni fakin. To je bila ideja koju su dizajnerica i ilustrator htjeli prikazati. Ovo je već druga etiketa koju su zajedno napravili za pivovaru Medvedgrad; prva je bila za pivo Ljeto u Zagrebu.

Pivo Crni Jack, Medvedgrad

Pivovara Medvedgrad njeguje tradiciju spajanja vrhunskog piva s odličnim dizajnom i ilustracijama; poznate su i prijašnje suradnje s Borisom Baretom koji je zaslužan za velikog Fakina u Tkalčićevoj ulici koji predstavlja pivo Fakin IPA.

Od 10. do 17. listopada moći ćete isprobati gore navedene dvije vrste, kao i sezonske Vrageca i Baltazara. Zahmeljeni tjedan u pivnici Medvedgrad po prvi puta na jednom mjestu donosi četiri jače zahmeljena piva: Vragec (session IPA), Fakin IPA, Crni Jack (crna IPA) i Baltazar (hoppy lager).

Pivo Crni Jack, Medvedgrad

Baltazar i Vragec su inače dostupni samo u Medvedgradu, dok su Crni Jack i Fakin IPA dostupni u prodaji. Zahmeljena četvorka bit će dostupna po cijeni od 17kn (0,5L) pivnicama Medvedgrad na adresama Ilica 49 i Samoborska cesta 217 te u Malom Medi u Tkalčićevoj 36.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori