Ove će boje vladati interijerima 2016. godine

S novom godinom i smjenom novih sezona počinjemo primjećivati nove trendove koji se javljaju, kako na modnoj sceni, tako i u interijeru. Nakon što je Pantone najavio kako će glavne boje 2016. godine biti nijansa ružičaste Rose Quartz i nijansa plave Serenity, brojni brendovi već su ih uključili u svoje kolekcije za proljeće/ljeto, a to je samo početak jer većina još niti nije predstavila kampanje i lookbookove za ovu godinu.

pantoneboje3

Trend su uvelike prihvatili produkt dizajneri i poznati brendovi namještaja te se čini kako će Rose Quartz i Serenity u različitim svojim varijacijama vladati interijerima 2016. godine. Boje su zaposjele velike tapecirane komade namještaja poput sofa i kreveta, često se navode kao inspiracija za ličenje zidova, a prisutne su i u manjim detaljima za dom kao što je posuđe, dekorativni predmeti, posteljina, navlake i slično. Odlično se mogu kombinirati s drvetom i metalom, zlatom i broncom, kako to vrhunski zamišljaju skandinavski brendovi, a zašto i komadi od umjetnog krzna za ukras ne bi mogli biti plavi kao što ćete vidjeti na nekim od fotografija.

pantoneboje9

pantoneboje10

Ova ružičasta i plava lijepo će se uklopiti u interijer u kojem su boje prigušene, zidovi bijeli ili sivi, podovi svijetli ili potpuno tamni, a ostale tkanine neutralnih nijansi. Uz njih dobivate dašak boje i toplinu u prostoru bez posezanja za nekim upečatljivijim tonom koji možda ne odgovara vašoj estetici. Ako je sofa ipak prevelika investicija, u 2016. možete posegnuti za nekim od sitnih detalja za dekoraciju, kao što su vaze, tanjurići, šalice, jastučići i slično koji će upotpuniti vaše postojeće kolekcije.

pantoneboje11

pantoneboje1

Inspirirajte se fotografijama u nastavku i zamislite makeover vašeg interijera.

pantoneboje4

pantoneboje5

pantoneboje6

pantoneboje2

pantoneboje8

Foto: Ferm Living, Bolia, Bloomingville, Bonaldo

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori