Oživljena renesansa u hotelu u srcu Šibenika

Među brojnim hotelima koji su ovog ljeta niknuli na Jadranskoj obali nalazi se i Hotel Life Palace koji je krajem lipnja u Šibeniku službeno otvoren za sve goste. Hotel koji broji četiri zvjezdice uselio je u obnovljenu renesansnu palaču Marenci u srcu grada, u neposrednoj blizini katedrale sv. Jakova.

lifepalace3

Hotel Life Palace na Trgu šibenskih palih boraca 1 odaje počast povijesnom i kulturnom nasljeđu palače u kojoj se nalazi te zbog toga njegov interijer evocira doba renesanse i baroka s bogatim brokatnim ukrasima, velikim slikarskim platnima renesansnih motiva, kraljevskim krevetima s velikim uzglavljima i slično, a sve uz dozu pročišćenog minimalizma u skladu s modernim vremenom te svim potrebnim za ugodan boravak.

lifepalace9

Hotel ima 17 soba od kojih one na zadnjem katu imaju spektakularan pogled na stare šibenske krovove i morsku uvalu. S obzirom na lokaciju u povijesnoj jezgri grada, na idealnom je mjestu za istraživanje svih šibenskih spomenika, a i luka je nadohvat ruke za posjet okolnom arhipelagu.

lifepalace4

lifepalace8

lifepalace6

Osim šarmantnog caffe bara i slastičarnice s vanjskom terasom gdje gosti imaju priliku uživati u svojem doručku, na zadnjem katu hotela nalazi se i mala wellness oaza s jacuzzijem i finskom saunom – mjesto za opuštanje nakon dana razgledavanja gradskih znamenitosti.

lifepalace7

Ako jedan od sunčanih jesenskih vikenda poželite provesti upravo ovdje, posjetite stranicu Life Palace hotela.

lifepalace10

lifepalace2

lifepalace1

 

Foto: Hotel Life Palace

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori