Otvara se prva craft pivnica u Hrvatskoj

Hrvatska će dobiti svoju prvu specijaliziranu Craft pivnicu! U Zagrebu se sutra, u subotu 24. listopada, na Opatovini 35 otvara novo mjesto za sve ljubitelje piva – Craft Room.

craft room post

Otvorenje će se odvijati cijeli dan s početkom u podne kada će svi posjetitelji moći kušati niz domaćih i stranih craft piva popraćeni s tradicionalnim pivničkim jelima. Na meniju će biti domaće pivske hrenovke i istarske kobasice kuhane u pivi, pivski gulaš, pivski sendviči, sve spremljeno u kuhinji Craft Rooma.

pivnica003 post

Nastup benda Shogooni Art Trio (ex Šo! Mazgoon) Žana Jakopača potrajat će dok ne zađe sunce, a zatim se zabava proširuje i u kultni zagrebački Potepuh. Ovom pivskom slavlju pridružuju se i drugi ugostitelji na Opatovini, koji inače u svojoj ponudi stavljaju naglasak na pivo, kao dio akcije brendiranja Opatovine kao craft destinacije.

pivnica004 post

Craft Room u svojoj ponudi ima sve hrvatske, ali i doista velik broj piva najboljih svjetskih craft pivara. Ponuda će se neprestano nadopunjavati i izmjenjivati novim craft brendovima, baš kao i ponuda jednostavnih pivničkih jela koja će se s njima sljubljivati.

pivnica018 post

Na Beer Brunchu na Trgu Petrice Kerempuha posjetitelje će, po već uhodanoj shemi dva iznimno uspješna i posjećena Potepuhova Pivska Festivala održana ovog ljeta, dočekat sljedeći hrvatski craft pivari: ABA 5th Element, Varionica, Air Craft Brewery, Hold’em Brewery, Visibaba, Križevačka Pivovara, Pivionica (novi zagrebački lager Fulir), te Kabinet (Srbija), ali i čitav niz vrhunskih stranih craft brendova kao što su npr. Mikkeller, Fuller’s, Brewdog i sl.

craft fulir

Nakon dva craft pivska festivala i sve veće popularnosti craft pivarstva u Hrvatskoj i regiji, otvaranje Craft Rooma bio je logičan koran na zadovoljstvo sve većeg broja ljubitelja craft pive.

Foto: Facebook

 

 

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori