Zamislite odmor u ovim prekrasnim stanovima

Svi ljubitelji usluge koju nudi Airbnb zasigurno će zanimati što sve nudi i onefinestay, tvrtka koja također u svojoj ponudi ima razne smještaje, no ono po čemu se razlikuju jest što u svojoj ponudi imaju isključivo prostore, domove, kuće i apartmane koje su sami posjetili i odlučili se za njih.

Image00002

Image00001

Počeli su sa radom 2009. godine i do sada su prisutni s prekrasnim prostorima u Los Angelesu, New Yorku, Parizu i Londonu. Možda se čini kao malo gradova na njihovoj listi, no nakon što otvorite njihovu tražilicu uvjerit ćete se da ova četiri grada skrivaju neke od najljepših i najluksuznijih prostora na svijetu.

Image00003

Image00004

Njihov pristup poslu je više nego zanimljiv – naime, onefinestay iznajmljuje prostor vlasnika, no sami ga uređuju i pripremaju za goste. Kako bi osigurali da gost, no i domaćin ne moraju ‘mrdnuti prstom’ ekipa onefinestaya ulazi u prostor, fotografira ga za evidenciju, sprema osobne stvari domaćina i zamjenjuje predmete za uporabu svojima. Da, oni donose svoju posteljinu, osobnu kozmetiku, hranu i slično. Nakon odlaska gosta, vraćaju prostor u prvobitno stanje tako da domaćin niti ne osjeti da je netko odsjeo u njegovom prostoru.

Image00009

Image00008

Bez obzira na njihovu ‘intervenciju’ u prostor i na činjenicu da uslugu upotpunjuju svojim, usudili bismo se reći prekrasnim predmetima i detaljima za dom, ako želite koristiti njihove usluge kao domaćin, morate se prijaviti i tek nakon pomnog pregleda prostora i evaluacije po njihovim strogim i visokim kriterijima ćete moći putem njihove usluge iznajmljivati svoj prostor gostima. Takav prstup daje domaćinu na neki način priznanje za njihov dom, a gostu osigurava osdjedanje na visokom nivou.

Image00007

Image00017

Još jedna stvar po kojoj se razlikuju od ostatka ponude na tržištu jest što su ‘njihovi’ prostori korak do luksuznih (no, neke bismo takvima opisali bez treptaja!) – prostori moraju biti autentični, stilski definirani, održavani na najvišem nivou i po mogućnosti moraju odražavati osobnu priču vlasnika, jer iako se radi o ‘finom’ odsjedanju i dalje se mora zadržati taj osjećaj boravka u domu. Atmosfera koju njihovi prostori nude jedan je uspješan spoj luksuza i domaćeg ugođaja.

Image00006

Image00015

Iako neki od vas (a i nas) neće, barem ne skorije, koristiti uslugu onefinestaya, slobodno možemo uživati u fotografijama prostora koji svojim uređenjem i dizajnom mogu poslužiti kao izvrsna inspiracija za uređenje vlastitog doma. Prostori su toliko lijepo uređeni da će ljubitelj skoro svakog stila unutrašnjeg uređenja ostati pod dojmom ovih fotografija.

Image00019

Image00010

Image00005

Image00013

Image00016

Image00018

Image00012

T.R.

Foto: onefinestay

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori