Odlična akcija jednog američkog azila

Azil za napuštene životinje The Humane Society of Utah dosjetio se odličnog načina kako približiti osobnost svojih četveronožnih štićenika svima koji razmatraju posvojenje. Fotografkinja Guinnevere Shuster pse je fotografirala kao da su smješteni u fotografskoj kabini, u simpatičnim, smiješnim i spontanim pozama koje odražavaju njihov karakter.

psi

Ne moramo ni naglašavati koliko su fotografije luckaste i koliko vam mogu izvući osmijeh na lice, to ćete vidjeti i sami. Američki azil svoje je fotografije objavio na Facebooku i Instagramu te već primjećuju porast posjeta potencijalnih usvojitelja. Ova marketinška kampanja uz korištenje društvenih mreža odličan je potez koji malim napuštenim dušama može donijeti topao dom.

psi

psi

psi

psi

psi

Foto: The Humane Society of Utah Facebook

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori