Obnovljena kamena kuća za idiličan odmor u Komiži

Na otoku Visu svako ljeto je posebno, a na njemu osim u prirodnim ljepotama, možete provesti nezaboravan i očaravajući odmor. U Komiži se tako smjestila jedna od predivnih kamenih kuća koju potpisuje vlasnik i arhitekt Davor Mateković.

kuca-matekovic-komiza-023

Kuća je obnovljena i nalazi se nadomak plaže, što je čini idealnom za sve koji vole ekskluzivne lokacije i užitak pogleda na more. Interijer kombinira rustikalne i moderne elemente koji zajedno čine odličan dizajnerski spoj. Koncept prostora je zamišljen kao open space, koji spaja dnevni boravak, kuhinju i blagovaonu.

6kuca-matekovic-komiza-6

Četiri spavaće sobe s pripadajućim kupaonicama nude dovoljno mjesta za odmor i ugodan san, a glavna spavaća soba na drugom katu kamene kuće pogled na komiške krovove i more. Ugodne ljetne večeri najbolje je provesti u vrtu, sastavnim dijelom ove kuće, koja ima i natkrivenu terasu na kojoj možete odmarati na svježem zraku ili okupiti obitelj i prijatelje na zajedničkom ručku. Žuta boja daje život i kontrast kamenu, a zanimljivi detalji koji dekoriraju interijer odlično su se uklopili u ovaj projekt koji će zadovoljiti sve željne idiličnog boravka u Komiži.

kuca-matekovic-komiza-033

16kuca-matekovic-komiza-16

2kuca-matekovic-komiza-2

3kuca-matekovic-komiza-3

kuca-matekovic-komiza-003

kuca-matekovic-komiza-006

kuca-matekovic-komiza-033

21kuca-matekovic-komiza-21

7kuca-matekovic-komiza-7

11kuca-matekovic-komiza-11

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori