Novi alati za uređivanje na Instagramu

Kako bi postao što konkurentniji i umanjio korištenje različitih drugih aplikacija za uređivanje fotografija, Instagram stalno dorađuje svoj proizvod nekim novim mogućnostima. U najnovijem updateu koji je već dostupan za Android telefone, a kroz nekoliko dana stiže i na iPhone, uređivanje fotografija postat će još zanimljivije uz nove alate – Fade i Color.

instagram

S alatom Color možete malo pojačati boje te odabrati između žute, narančaste, crvene, ljubičaste, plave, tirkizno plave i zelene nijanse te tako malo osvježiti fotografiju i naglasiti ono što želite. Alat Fade kako mu i samo ime kaže, izbljeđuje boje i omekšava tonove za onaj retro izgled koji mnogi traže. Sve više dodatnih alata dopušta neograničenu igru s fotografijama, što će zasigurno iskoristiti svi koji posvećuju posebnu pozornost svojim Instagram profilima.

instagram

Foto: Instagram Blog

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori