Sladoled na novoj ljetnoj terasi slastičarnice Amélie

Slastičarnica Amélie pozicionirala se kao jedno od omiljenih zagrebačkih mjesta za fine slastice, prvo lokacijom u Vlaškoj 6 gdje je i započela njena prepoznatljiva priča, a zatim otvaranjem novih poslovnica u Zagrebu – u ulici Dobri dol 49, a zatim i u Duknovićevoj 4 u Maksimiru.

amelie4

Amélie u Duknovićevoj 4

Mi ćemo se danas osvrnuti na onu posljednju slastičarnicu, maksimirsku, otvorenu prošle godine, koja je ovih dana dobila i svoju ljetnu terasu. Što je i idealno jer ljeto samo što nije tu, temperature su sve više i svi razmišljamo samo u uživanju na nekoj lijepoj terasi uz fini domaći sladoled. Sve to naći ćete u slastičarnicama Amélie, a mi vam donosimo dašak atmosfere. Dizajnom terasa u potpunosti odgovara poznatoj Amélie estetici, tu su nježne boje među kojima prevladavaju siva i bijela.

amelie13

Kao svaka prava ljetna terasa, i na ovoj buja zelenilo koje smo jedva dočekali nakon zime, a slatki detalji u shabby chic stilu dodatno čine atmosferu ugodnijom i opuštenijom. Osim domaćeg sladoleda koji je uvijek ljetni hit, sve poznate Amélie klasike možete pronaći i ovdje – macarons, tortu Amélie, cheesecake, fini slani quiche i drugo. Sigurni smo kako će upravo ova terasa biti omiljena destinacija brojnih Zagrepčana i to ne samo onih koji žive u blizini.

amelie_velika2

amelie14

amelie8

amelie_naslovna

amelie15

Amelie u Duknovićevoj 4

amelie1

Foto: Amélie

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori