Počinje nova sezona Noćnog placa na Tavanu

IMG_3405

Nova sezona popularnog Noćnog placa na Tavanu se vratila! Za početak, održat će se tri subote zaredom do kraja srpnja (16., 23. i 30. srpnja) u večernjim terminima na Tavanu u Sinkovićevoj 8.

IMG_0160

IMG_2461
Noćni placevi prilika su da se prije izlaska ili spremanja romantične subotnje večere skokne po kakav slastan zalogaj, nazdravi smoothijem ili koktelom na tavanskoj terasi, u dobrom društvu, s jednim od najljepših pogleda u gradu. Svi ulovi noćnog subotnjeg maloplacjapogodni su za konzumiranje u sklopu nedjeljnog doručka s voćem, zelenim smoothijima, svježim salatama, kozjim sirom i/ili hruskavim kruščićima.

IMG_3581

IMG_3739

Ulaz je slobodan, a Mali plac s Tavana u subotnjem, noćnom, tavanskom izdanju osjetiteljima je otvoren od 19 do 23 sata.

IMG_3754

IMG_3282

IMG_8568

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori