Modno druženje povodom predstavljanja brenda L ‘Mono

kimono 6

Na prvi dan proljeća, u osunčanom i simpatičnom, popularnom zagrebačkom kafiću Marlene, jučer su u ugodnom druženju predstavljena kimona novog brenda L ‘Mono.

kimono 9

Alen Smajić i Maja Pleša

L ‘Mono  je unisex modni komad koji savršeno funkcionira kroz više sezona. Inspiriran estetikom minimalizma svojim jasnim i naizgled jednostavnim krojem uklopit će se čak i u nekoliko suprotstavljenih modnih stilova – posebno kao komad koji ‘spaja’ raskošniji modni izraz i minimalizam. Dolazi u nekoliko varijanti boja s ručnim oslikom – tople smeđe, tamne antracit sive, bijele i raskošne crvene, zapakiran u ‘custom made’ kutiji za lakše čuvanje.

kimono 10

Mara Tadić i Judita Franković

U maštovitom i u retro stilu uređenom interijeru te na udobnoj terasi sa zanimljivom rasvjetom (lampice koje spajaju krošnje drveća) dobrom raspoloženju, društvu i prijateljskoj atmosferi prodonio je i slatki menu maštovitih kolača inspiriranih Istokom, kao i sam L ‘Mono, s potpisom uvijek kreativne slastičarnice Cup & Cake. Ove divne okuse još više su naglasili Harissa ledeni čajevi, posebno kuhani za ovu prigodu.

kimono 11

Martina Miholić i Juraj Vuglač

Dolazak novog brenda na druženju su pozdravili umjetnica Martina Miholčić, modna urednica Vanja Ljubić, glumica Judita Franković, vlasnica Studija Etra Petra Granić Glowatzky, fotograf Juraj Vuglač i drugi. Više informacija o L ‘Monu i kako ga možete nabaviti saznajte na Facebook stranici i Instagram profilu.

kimono 8

Ivana Perišić

kimono 7

kimono 5

kimono 2

kimono 4

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori