Veliko sniženje divnih posteljina koje viđamo u najljepšim domovima Instagrama

Odmor nakon dugog dana ili lijeno jutro u toplom i mekom krevetu nalaze se među onim svima najdražim osjećajima i trenucima. Sve što vam treba za omiljeni “lijeni” ritual su vrijeme i ugodna posteljina. Uz svoju praktičnu funkciju, istovremeno, posteljina je nerijetko najveći dekorativni element u spavaćoj sobi zbog čega ćemo u njoj uvijek tražiti svoj finog pamuka i efektnog izgleda.

U potrazi za inspiracijom u uređenju interijera, zasigurno ste se našli na Instagramu i zavirili u cool domove popularnih influencerica, a jedna od stvari koje ste zamijetili bez sumnje su divne posteljine u pozadine. Iza omiljenih posteljina iz najljepših Instagram domova krije se Urban Outfitters, a samo danas nalaze se na velikom ljetnom sniženju.

URBAN OUTFITTERS SNIŽENJE KOJE SE NE PROPUŠTA

Urban Outfitters je jedna od onih online destinacija koja uvijek garantira dobar shopping. Osim što ćete uvijek naći nešto novo i neočekivano, Urban Outfitters pokriva sve kategorije – modu, beauty i lifestyle. Među Urban Outfitters favoritima kojima ćete se uvijek vraćati nalaze se posteljine. Kvalitetne i ugodne, s trendi pomakom ili u klasičnom ruhu, Urban Outfitters posteljine dolaze s tisuće pozitivnih recenzija i uvijek izgledaju odlično, a sada je savršeni trenutak za shopping.

Ako tražite osvježenje za svoju spavaću sobu, Urban Outfitters posteljine izbor su s kojim ne možete pogriješiti, a sada se nalaze se i na velikom ljetnom sniženju. Sniženje vrijedi samo online i samo danas, a neke od najpopularnijih modela pronaći ćete snižene i do 50%.

Naše favorite donosimo u nastavku, a sve sniženje posteljine i prekrivače možete pronaći i naručiti na urbanoutfitters.com

Foto: Urban Outfitters

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori