Ostvarite minimalistički raj s ovim svijećama

svijece-3

Dolaskom jeseni volimo napraviti i mali ‘update’ u svojim domovima, a ako nešto žene vole, to su mirisne svijeće. Nikad nam ih nije dosta jer čine svaki kutak u stanu posebnim, a pomažu nam u trenucima opuštanja i posvećivanju sebi. Minimalizam je zauzeo visoko mjesto po pitanju uređenja interijera, a iako se na prvu čini da je lako ostvariti lijep i senzualan minimalistički kutak, morate se ipak malo potruditi u stylingu istog.

Kako biste ga ostvarili, iz sobe izbacite sve nepotrebne stvari i detalje za uređenje. Namještaj neka ostane u bazičnim bojama, no imajte ga što manje. Mirisni kutak sa svijećama, može sadržavati i pokoju vazu s cvijećem, nekoliko knjiga privlačnog dizajna ili slike ležerno oslonjene o zid. Pastelne ili čak tamne svijeće dati će poseban dojam svemu, a ukoliko volite imati više svijeća na jednom mjestu, predlažemo da ih sve posložite u jednu liniju ili krug. Zakoračite u jesen svojim posebnim i novim kutkom u stanu – kako bismo vam pomogli izdvojili smo najljepše svijeće za dom.

Urban Outfitters:

svijece-13

svijece-15

svijece-14

svijece-17

& Other Stories

svijece-12 svijece-11 svijece-10

Ikea

svijece-9 svijece-8

Henri Bendel

svijece-7

Diptyque

svijece-6

Catbird

svijece-5 svijece-4

Zara Home

svijece-18 svijece-20 svijece-21 svijece-22

T.B.

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori