Linija odjeće napravljena 3D print tehnologijom

Danit Peleg studentica je dizajna koja svojom posljednjom linijom odjeće pomiče granice stvaranja mode. Naime, cijela linija odjeće je napravljena tehnologijom 3D printa.

11

10

Kada je krenula s izvedbom kolekcije, nije ništa znala o 3D print tehnologiji, njezini profesori na fakultetu bili su skeptični jer nitko još nije isprintao liniju odjeće na kućnom 3D priteru.

4

9

Rabeći software Blender počela je eksperimentirati s materijalima dok nije naišla na materijal filaflex kojim je izradila kolekciju.

1

6

Sveukupno joj je trebalo 2000 sati da isprinta kolekciju, zajedno s obućom. Danit Peleg nada se da će modna industrija usvojiti koncept 3D printa zbog prilagodljivosti i sposobnosti izrade odjeće gdje god se nalazili.

Više o njezinim radovima možete saznati na danitpeleg.com i Faceboog stranici.

8

3

0

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori