Zanimljiv fotografski par iz Osijeka

Zanimljiv fotografski par iz Osijeka

Irina Oršolić i Matej Florschütz dokumentarni su fotografski par iz Osijeka, koji osim što se bave snimanjem vjenčanja, pokušava oživjeti usnulu osječku scenu i ulice koje vape za promjenom i ritmom te svima dokazati kako je veličanstveni grad na Dravi živ. Za sebe kažu kako su putnici, ovisnici o hrani i minimalisti. Matej je ovisan o kavi, a Irina o vizualnim umjetnostima. On voli vinil, ona modu i tetovaže, ali ono što im je zajedničko je dokumentarna fotografija kojom se i bave.

irina i matej

Smatraju kako je najbolje da se događaji koje snimaju odvijaju prirodno i da ih oni dokumentiraju uz svoj umjetnički dodir. Vjeruju u detalje, emociju i iskrenost, a to vjerno prikazuju u svojim fotografijama.

irina i matej

Osim što snimaju vjenčanja i priče o ljubavi, Irina i Matej su u suradnji s fotografkinjom Anom Lauš osmislili i jedan street style projekt, koji osim što donosi živost na osječke ulice, spaja osječke kreativce koji su doprinijeli stylingu u jednu priču. Ivana Flower Power osmislila je crvenu cvjetnu krunu koju je nosio model Anamarija Crnoja, također odjevena u suknju dizajnerice Yuniku. Sve fotografije možete pronaći na njihovoj stranici Irina and Matej.

irina i matej

irina i matej

irinamatej5

Učitati još
Zatvori