Divne ljetne ilustracije Hane Tintor

Hana Tintor: Ljeto 2019.

Hana Tintor je već dobro poznato ime na hrvatskoj umjetničkoj sceni, njezini murali krase gradske zidove, često svojim ilustracijama sudjeluje u humanitarnim akcijama, a i česti smo posjetitelji izložaba njezinih radova.

Ovog puta nas je razveselila putem svoje Facebook stranice na kojima smo zamijetili jedan novi i jako šarmantan album naziva Ljeto 2019. Radi se o albumu ilustracija koje prikazuju trenutke karakteristične upravo za ljetne doživljaje; sunčanje, hlađenje na izvoru rijeke (potoka…) ili slapa, boravak u prirodi ili na terasi konobe te kupanje u moru.

Svaka ova ilustracija donosi jedan takav miran, spokojan prizor koji će svi moći razumjeti i s kojim se možemo poistovjetiti. Iako u ful koloru, nježne, nenametljive odličan su izbor za ukras svakog prostora, posebno ako želite prizvati ljetne trenutke u hladnijim danima…

1

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori