Umjetnice koje pratimo na Instagramu

pjimage (20)

Umjetnice na Instagramu

Prateći mnoge kreativce u bespućima Interneta nekoliko umjetnica su postale naš go to za onu inspirativnu dozu kulture na Instagramu. Njihove ilustracije su duhovite, zanimljive i iako na često komičan način prikazuju svakodnevicu, lijepe i one ružne stvari koje život nosi, zapravo prikazuju likovan sadržaj često i ozbiljnih tema. Kako se nose s problemima, feminističkim pitanjima, odnosima, ljubavi te kako to prikazuju u svojim fotografijama, ilustracijama i ostalim vizualnim radovima možete pogledati u ovih nekoliko primjera koje smo izdvojili.

No, ništa vas ne sprečava da kliknete na neki od njihovih Instagram profila i dozvolite da vas usišu u svoj očaravajući svijet umjetnosti i mašte. Za sve upite djela te što još sve rade posjetite i njihove službene stranice.

DARIA SOLAK

dariasolak.com

DIELA MAHARANIE

dielamaharanie.blogspot.hr

RACHEL GRANT

jennifer-nelson-artists.com

A post shared by Rachel Grant (@rachel_grant_art) on

KELLY MARIE BEEMAN

kellybeeman.com

A post shared by Kelly Beeman (@kellymariebeeman) on

SARAH BAHBAH

sarahbahbah.com

A post shared by Sarah Bahbah (@sarahbahbah) on

A post shared by Sarah Bahbah (@sarahbahbah) on

A post shared by Sarah Bahbah (@sarahbahbah) on

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori