Tri dana fantastične glazbe na Medvedgradu

U mjesecu srpnju, kada se zagrebački asfalt topi od vrućine, a ljudi očajnički traže svaki dašak svježine, na Medvedgradu se odvijaju koncerti upotpunjeni jedinstvenim medvedgradskim ozračjem, s predivnim pogledom na zvjezdano nebo i svjetla Zagreba noću.

medvedgrad post

Medvedgradske glazbene večeri već tradicionalno obogaćuju ljetnu kulturnu ponudu Zagreba i ove 2015. godine održat će se kroz tri večeri na kojima će nastupiti izvrsni Pavel u četvrtak u 21 sat i Detour u petak u 21 sat dok će manifestaciju 18. srpnja zatvoriti Rundek Cargo Trio, također u 21 sat.

Manifestacija je i ove godine dodatno obogaćena pretprogramom Akustika na vrhu kule nastalim u suradnji s glazbenim portalom Muzika.hr. Na samom vrhu medvedgradske kule, prije početka programa na velikoj sceni, za ograničeni broj posjetitelja i u intimnoj atmosferi, predstavit će se mladi hrvatski kantautori. Svoj će talent svakog dana u 20 sati predstaviri Auguste, Dina Rizvić te Nikol, Luka & Vedran.

detour

Detour

Za karte, koje se prva dva dana prodaju po cijeni od 70 kuna (na dan koncerta 90 kuna), a za treći 80 (odnosno 100 na dan koncerta) trebat ćete se požuriti jer je potražnja vrlo velika. Pratite link na Ulaznice.hr. Rundek Cargo Trio već je rasprodan, no možda se nađe netko tko u zadnji tren odustane. Sve informacije o kupovini, prijevozu do Medvedgrada i slično, potražite na Facebook stranici eventa.

Učitati još
Zatvori