Odličan umjetnički projekt ove godine spaja Zagreb i Rijeku

Odličan umjetnički projekt ove
godine spaja Zagreb i Rijeku

bravo slider

Galerija Bravo

Reli po galerijama je događanje koje okuplja i mapira galerije u hrvatskim gradovima kako bi se skrenula pozornost na brojne i kvalitetne sadržaje galerija, a vas poziva da obilazite galerije, razgledavate izložbe i družite se s na završnoj lokaciji u The Beertiji u Zagrebu i u The Beertiji u Rijeci.

Lapo - Lapo

Lapo – Lapo

U petak 20. svibnja od 17 do 22 sata održava se treći Reli po galerijama, manifestacija koja umrežava galerije te mapira virtualni i realni prostor među njima, a posjetitelje poziva na igru u kojoj spašavaju kulturu. Ovoga puta zagrebačkim se galerijama pridružuju i galerije u Rijeci koje istovremeno sudjeluju u događanju. Igrači koji uspiju za vrijeme trajanja relija obići sve galerije na mapi osvojit će simboličnu Povelju za poseban doprinos kulturi.

reli po galerijama post

Tijekom Relija posjetitelji mogu koristiti sva prijevozna sredstva (tramvaj, bicikl, automobil) ili se kretati pješke. Ne postoje formalna pravila igre, a smjer kretanja po galerijama nije određen. U 22 sata završava obilazak galerija, a druženje se nastavlja uz prigodan glazbeni program i dodjelu Povelja na završnoj lokaciji.

hdlu_spring_2009

HDLU

A kako možete sudjelovati na Reliju i koje sve galerije sudjeluju ove godine u Zagrebu i Rijeci saznajte na Facebook stranici.

Učitati još
Zatvori