Prekrasna keramika mlade hrvatske umjetnice

download (1)

Dunja Ignis presudonim je za umjetnicu Martinu Bilan, čiji Instagram i Tumblr profili su nas osvojili. Ona stvara u više medija, od tekstila, vezova, crteža, video radova pa do keramike.

U svim njezinim radovima utkana je određena doza delikatnosti, krhosti i sve djeluje iznimno prozračno, lagano, čak eterično. Takva joj je i keramika. Jednostavni oblici, tekstura i boja su iznimno nenametljivi i svojom pojavom su prekrasan elegantan i decentan ukras prostora.

download 2

Izvedeni u nježnim, osnovnim bojama bijele i boje kože, keramičke posude Dunje Ignis, tj. Martine Bilan odlično će se uklopiti u svaki prostor i dati mu dozu romantike.

Što sve ova mlada umjetnica stvara i kakav je to svijet Dunje Ignis možete vidjeti na njezinom Instagram i Tumblr profilu.

download 3 jpg

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori