Predblagdanski party popularnog programa
‘Sutra je subota’

Popularni program ‘Sutra je subota’ u prosincu donosi odličnu zabavu u Laubi pod prigodnim nazivom Festivus. Blagdansko vrijeme idealno je da za noćne provode s društvom, zato se ovaj petak zaputite u Laubu i dobro zabavite. Na line up-u programa nalaze se već poznata imena ovog programa, Pill Jackson, Bizzo Bodega te gost A Skitzo koji se glazbom bavi dugi niz godina, kao DJ i producent, a s nama je kratko podijelilo svoje mišljenje na tu temu.

12308291_1668668963388259_2911830232333406648_n

Poznat si po svojim eklektičnim setovima. Osluškuješ li reakcije publike za vrijeme seta ili puštaš da te vodi vlastiti osjećaj?

Uvijek pripremim set 70%, ostalih 30% je improvizacija, i naravno da se uvijek osluškuje i publika, ipak mi muziku radimo zbog sebe i publike.

Koji glazbenici su utjecali na tvoje stvaralaštvo?
Brat i otac, oni su najviše zaslužni, dok je mama uvijek bila podrška. Ako pričamo o tome kakva glazba je ostavila utjecaj, definitivno funk, disco, hip hop, rap, house i techno.

skizto50
Kako danas mlada osoba može prepoznati kvalitetu među toliko različitih žanrova elektronske glazbe, čije slušanje je postalo svojevrstan trend?
Na tebi je da slušaš što ti se sviđa, a kvalitetne stvari ipak vrijede više i slušaju se duže. Mislim da danas ima dobre glazbe u svijetu, ali dosta je i loše glazbe.

skizto

Rad kojeg producenta iz naših krajeva bi posebno pohvalio?
Uhh, dosta ih ima, ne mogu da izdvojim baš sve. Od Slovenije preko Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije, znam dosta ljudi koji su talentirani i profesionalni. Ne želim nikog posebno izdvojiti jer ih je previše dobrih.

Kao DJ, preferiraš li više petak ili subotu?
Uvijek petak, tako da imaš čitav vikend za sebe!

Dobitnici karata za ‘Sutra je subota’ tulum su Stella Lutz, Marinela Soldo i Ana Mareković.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori