Novi filmovi u kinima –
za cijelu obitelj

Ovaj tjedan bit će uzbudljiv u CineStar kinima Branimir centra, Avenue malla, Arenu, Rijeke, Zadra, Šibenika, Splita, Dubrovnika, Osijeka, Vukovara, Slavonskog broda i Varaždina. U kina dolaze tri nova odlična filma: uzbudljivu dramu ‘Paklena kuhinja’, animirana komedija ‘Hotel Transilvanija 2’ i ‘Posljednji lovac na vještice’.

BRADLEY COOPER stars in BURNT.

Paklena kuhinja dramski je film koji donosi uzbuđenje, napetost, kulinarsku virtuoznost i ljubanu priču. Priča prati chefa Adama Jonesa koji je imao sve – i sve je izgubio. Rock-zvijezda s dvije Michelinove zvjezdice, lošim navikama i reputacijom bivšeg enfant terrible pariške ugostiteljske scene svaki bi put sve učinio – drugačije. Jedino do čega mu je ikad bilo stalo bilo je uzbuđenje stvaranja eksplozije okusa. No, da bi dobio svoju kuhinju i onu treću zvjezdicu koju Michelin dodjeljuje, a njemu neprestano izmiče, morat će na svoju stranu pridobiti one najbolje, uključujući prelijepu Helene.

Hotel Transilvanija 2 animirana je komedija gdje se čini da je hotelu Transilvaniji konačno krenulo na bolje… Dakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što sada najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegovog preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea i Griffina kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz ‘vampirski trening’. Međutim nitko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u obiteljski posjet hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo… šišmikolike!

Posljednji lovac na vještice avanturistički je akcijski SF film gdje su se stoljećima cijele vojske lovaca na vještice borile protiv ovih strašnih neprijatelja širom svijeta, a među njima je bio i Kaulder, hrabri ratnik koji je uspio ubiti svemoćnu Vještičju kraljicu i pritom desetkovati njezine sljedbenike. U trenucima prije svoje smrti, Kraljica ga je proklela te učinila besmrtnim, čime ga je zauvijek odvojila od voljene supruge i kćeri. Danas je Kaulder jedini pripadnik svoje vrste i već stoljećima lovi vještice istovremeno čeznuvši za odavno izgubljenim voljenima. No Kaulder ni ne pomišlja da ga uskoro čekaju epske bitke koje će odlučiti o tome hoće li ljudska vrsta preživjeti.

Učitati još
Zatvori