Nova serija koju su proglasili 3. sezonom Pravih detektiva

Nova serija koju su proglasili 3.
sezonom Pravih detektiva

the night of slider

Medijska kuća HBO ove je godine u svojoj produkciji napravila par promjena (npr. ukinula seriju ‘Vinyl’), no isto tako je najavila snimanja i skora emitiranja novih serija. Tako nas je dočekala vijest da na jesen izlazi nova, kriminalistička, i izgleda prilično uzbudljiva, miniserija naziva ‘The Night Of’. No, počela se emitirati ranije i prema prvim kritikama proglašena je nasljednicom kultne serije Pravi detektivi.

Radnja serije prati studenta pakistansko-američkih korijena Nasira ‘Naz’ Khana, koji živi sa svojim roditeljima u Queensu u New Yorku te u jednom običnom trenutku posuđuje taxi vozilo svoga oca kako bi otišao na party na Manhattan. No, ono što počinje kao savršena večer za Naza završava kao noćna mora jer biva uhićen pod sumnjom za ubojstvo… Ovu seriju je HBO dugo spremao – 2012. godine je naručena pilot epizodu temeljena na izvrsnoj BBC-ovoj seriji ‘Criminal Justice’.

U toj naručenoj seriji trebao je glumiti James Gandolfini, no 2013. je karizmatičan glumac iznenada preminuo te su postojale glasine da će ga naslijediti Robert De Niro. No, prije dvije godine je potvrđeno da će izvrstan glumac John Turturro poznat po franšizi Transformers ili iz filma ‘O Brother, Where Art Thou?’ utjeloviti glavni lik, i to u osam epizoda (prve?) sezone.

Radnja prikazuje policijsku istragu, pravni tijek, kriminalistički i pravni sustav u SAD-u i život zatvorenika na Rikers Islandu gdje optuženi čeka suđenje. Iako je emitiranje najavljeno za jesen, premijera prve epizode je bila 24. lipnja i možete ju pogledati na HBO-u, sljedeće emitiranje je 10. srpnja.

the night of 1

the night of 3

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori