Stigla je druga sezona kriminalističke serije godine

Stigla je druga sezona
kriminalističke serije godine

U moru odličnih televizijskih dramskih serija zadnjih godinu dana, njih desetak stvarno se istaklo i steklo horde obožavatelja i nove poklonike televizijskog formata. Jedna od njih je i Netflixova serija ‘Narcos’ koja kronološki prikazuje život kriminalca Pabla Escobara, vođe kolumbijskog Medellin kartela, koji je bio odgovoran za preko 80% globalnog (crnog) tržišta droge, te kako je tekla istraga i lov na njega i članove kartela.

narcos 10

narcos 8

Ova napeta i uzbudljiva serija na najvjerniji mogući dramski način pokazuje kako je Pablo živio, radio te kako je funkcioniralo ilegalno tržište droge. Nakon završetka prve sezone, mnogi gledatelji ostali su ponešto neugodno iznenađeni zbog nezavršene, a odlično dramski razrađene priče, no jučer su, vjerujemo, baš svi došli na svoje!

narcos 9

narcos 7

Netflix je, naime, odjednom pustio za gledanje svih deset epizoda što je za male ekrane prikovalo iznimno veliku televizijsku publiku, posebno ljubitelje kriminalističkog žanra. U drugoj sezoni gledamo fantastičnog Wagnera Mouru kao Pabla Escobara, Boyda Holbrooka kao DEA agenta Stephea Murphyja i Pedra Pascala kao agenta Javiera Peñu, a ako još niste, obratite pozornost i na novu uvodnu pjesmu sezone, koja nagovješćuje još jedan odličan latino soundtrack. Ako imate slobodan vikend, preporučujemo jedan od boljih kriminalističkih maratona!

narcos 6

narcos 5

narcos 4

narcos 3

Foto: Screenshot, Facebook

Učitati još
Zatvori