Napokon je počelo snimanje 4. sezone serije Sherlock

sherlock1

Sudeći po masovnoj groznici koja zavlada svaki puta kad stigne vijest o novim epizodama posljednje britanske ekranizacije slavnog detektiva Sherlocka i njegovog partnera Watsona, čini se da je moderni pristup Holmesu najpopularniji do sada, a Benedict Cumberbatch mogao bi biti najobožavaniji glumac u ovoj ulozi ikad. Zbog toga se i nestrpljivo čekalo kada će pasti prva klapa nove sezone – prva epizoda prve sezone emitirana je sad već davne 2010. godine, treća sezona završila je s emitiranjem 2014., a dugi period šutnje prekinut je ovog Božića specijalom ‘The Abominable Bride’ koji je dočekan s oduševljenjem.

sherlock2

Sada je i službeno potvrđeno da je krenulo snimanje četvrte sezone, no nije potvrđeno i kada – najvjerojatnije 2017. godine, kada ćemo opet uživati u majstorski odrađenom partnerstvu Cumberbatcha kao Sherlocka i Martina Freemana kao Doktora Watsona. S obzirom na božićni specijal koji se računa kao nulta epizoda, ova će sezona imati još samo tri nastavka, za razliku od uobičajena četiri. Prvu od njih će po prvi puta u povijesti serije režirati žena – Rachel Talalay.

Foto: Sherlock Facebook

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori