Lončev najveći mural izabran među najboljih 10 na svijetu

Lonac

Jedan od najdugovječnijih i najpraćenijih medija suvremene street art umjetnosti – Street Art News – svaki ih mjesec ili dva, tri objavi najboljih deset radova iz cijeloga svijeta. Ovaj definitivno najdetaljniji vodič urbane umjetnosti u svijetu tako je prije manje od tjedan dana objavio svoju najnoviju listu top deset murala i među stvarno velikim i impresivnim radovima iz cijeloga svijeta na popisu se na visokom četvrtom mjestu našao rad zagrebačkog umjetnika Lonca koj je on realizirao u skopu Re:Think Sisak 2016 festivala.

lonac 5

Početkom srpnja ove godine smo i pisali o tom velikom muralu, a Lončev rad ‘Off you go‘ s uvrštavanjem na listu uz npr. rad svjetski poznatog umjetnika JR-a, i to onaj koji je napravio povodom Olimpijskih igara u Brazilu, dobiva svoje trajno mjesto uz najbolja svjetska ostvarenja street arta.

lonac 6

Za više Lončevih radova posjetite negovu Facebook stranicu ili web stranicu.

lonac 2

Foto: Lonac, Silvio Lončarić

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori