Naslovi na koricama ovih knjiga dobro će vas zabaviti

@johandekmann

Na Instagramu često viđamo korice knjiga s naslovima koji nas ponekad nasmiju do suza, a ponekad potaknu na malo dublje promišljanje. U početku su ih svi ‘shareali’ ne znajući tko se krije iza genijalne ideje jednog umjetničkog projekta. Naime, Johan Deckmann je psiholog, pisac i umjetnik koji na sarkastičan način razne životne situacije pokušava opisati kroz naslovnice knjiga. Pokrenuo je projekt ‘Knjige’, no ono što dizajnira nisu prave knjige već one prazne s jednobojnim koricama čiji naslovi će svakome skrenuti pozornost.

Kopenhaški talenat – Johan Deckmann

Psihoterapeut iz Kopenhagena uz doktorsku karijeru iskušao se i kao pisac. S obzirom na to da se u ordinaciji nasluša raznih životnih priča nije čudno da se rodila ideja o pokretanju jednog ovakvog projekta. Problemi modernog čovjeka koji se bori s egzistencijalnim i mentalnim izazovima u središtu su pozornosti na koricama kopenhaškog umjetnika. Šarene knjige u tamnim crnim okvirima postale su prava senzacija na društvenim mrežama. Na sarkastičan i humorističan način Johan Deckmann kroz naslove na koricama izmamit će osmjeh na lice, a s nekima ćete se i poistovjetiti.

@johandeckmann
@johandeckmann
@johandeckmann
@johandekcmann
@johandeckmann
@johandeckmann
@johandeckmann
@johandeckmann
@johandeckmann
@johandeckmann

Foto: Instagram (@johandeckmann)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori