Sve što za sada znamo o INmusicu

Sve što za sada znamo o INmusicu

inmusic-gif2

Najveći open air festival u Hrvatskoj ove godine dovodi više značajnih glazbenih imena. Zadnja potvrda da dolazi Wilco, jedan od najcjenjenijih bendova alternativne rock i indie scene, i da se pridružuje jakom popisu izvođača jedanaestog INmusic festivala samo je još jedan opravdani razlog zašto ne smijete propustiti najnovije izdanje ovog uzbudljivog festivala.

INmusic festival prošle je godine proslavio je svojih prvih 10 godina, a iste godine Wilco je proslavio 20 godina karijere! Jubilarna brojka obilježena je s dvije kolekcije: box setom ‘Alpha Mike Foxtrot’ koji sadrži neke od rijetko dostupnih pjesama te kompilacijskim albumom ‘What’s Your 20?’ s odabranim pjesmama s prvih 8 studijskih albuma. Najbolje pjesme iz svoje duge i uspješne karijere zasvirat će i publici INmusica.

florence post

Wilcov prvi koncert u Hrvatskoj, održan 2012. godine također u organizaciji INmusic festivala, mediji su proglašavali jednim od najboljih koncerata te godine. Nakon sjajnog premijernog nastupa u Hrvatskoj, nesumnjivo je da će Wilco ponovo, ovoga puta festivalskim nastupom, oduševiti publiku!

Bogato jedanaesto izdanje INmusic festivala održat će se na Jarunu u Zagrebu te uz nastup grupe Wilco, a posjetitelje i publiku festivala rasplesat će odlični Florence + The Machine, PJ Harvey, The Kooks, Yeasayer, The Heavy, Pat Thomas and Kwashibu Area Band, Monoswezi i još mnogi drugi!

Ulaznice za ovaj glazbeni spektakl koji će se održati od 20. do 22. lipnja 2016. možete kupiti putem službenog web shopa te u Dirty Old Shopu u Zagrebu, dok su sve dodatne informacije dostupne su na inmusicfestival.com te na INmusicovim društvenim mrežama.

T.R.

Foto: Facebook

Učitati još
Zatvori