Zvijezde Sea Star festivala očarane istarskom obalom!

Zvijezde Sea Star festivala
očarane istarskom obalom!

Hurts

Najveće svjetske zvijezde današnjice ne mogu odoliti kombinaciji kristalno plavog mora, dugačkih pješčanih uvala, tradicionalnoj morskoj hrani i najluđim tulumima koji traju do samog jutra i složne su da je Umag idealna lokacija za start fenomenalnog i nezaboravnog ljeta.

Udarna imena svjetske scene koriste svaku priliku zabaviti se na ovoj vreloj lokaciji, a među njima je i koncertna synth pop senzacija, Hurts, miljenici ženskog dijela publike, koji već uveliko uživaju u čarima bajkovite lagune. Frontmen benda objavio je sliku na svom Instagram profilu, hvaleći divnu hrvatsku obalu i najavljujući večerašnji headline nastup u laguni Stella Maris.

Theo u kristalno plavoj laguni:

Još jedni headlineri Sea Stara, ruski dvojac, Filatov & Karas, primjećeni su kako se šetaju i sunčaju na jednoj od tirkiznih, pješčanih plaža, u pratnji lijepe Ruskinje, koja im pjeva lokale. Vidno raspoloženi i u dobrom vibeu, slikali su se s fanovima i uživali u slobodnom danu nakon vatrenog nastupa prethodne večeri festivala. Tvorci ultimativnih radijskih hitova podjelili su sliku sa svojim fanovima, u ulozi spasioca na plaži, uspoređujući se s likom iz kultne serije “Baywatch”, legendarnim Mitchom Buchannonom.

Filatov & Karas u epizodi Baywatch:

Najbolji svjetski DJ duo prema izboru prestižne DJ Mag Top 100 liste, Dimitri Vegas & Like Mike, uvijek putuju u velikom društvu, a ovog puta posrijedi je porodično putovanje, jer su poveli i svoje roditelje, koji će večeras ponosno pratiti nastup svojih sinova. Podršku Dimitri Vegasu pružit će i njegova supruga, tajanstvena umjetnica pod umjetničkim imenom, DJ MATTN, koja će nastupiti u jutarnjim satovima poslije energičnog seta ovog svjetski priznatog i nagrađivanog dua. Sigurni smo da će Vegas ostati pleasti sa svojom ljepšom polovinom do bajkovitog izlaska sunca na umaškoj rivijeri.

Sea Star festival je u svom punom zamahu, a večeras nas očekuje najveća ludnica i koncerti za pamćenje. Megazvijezde zatrešće pozornice u umaškom Stella Marisu svojim vanvremenskim himnama, a program će trajati do samih jutarnjih satova nakon čega slijedi službeni Closing party kojim će završiti Sea Star.

Učitati još
Zatvori