Severina objavila novu pjesmu koju je posvetila sinu Aleksandru

Severina objavila novu pjesmu koju je
posvetila sinu Aleksandru

Ti ne poznaješ svijet tako dobro kao ja, kad si mlad vjeruješ svima, a ne znaš kakvih ljudi ima… Iz ovog gnijezda, pile, gdje bi sad? Gledaju me oči tvoje kao preslikane moje…– stihovi su kojima započinje nova Severinina pjesma ‘Rođeno moje’, objavljena na YouTube-u danas u podne. Pjesma je među Severininim suradnicima i prije same premijere proglašena njezinom najemotivnijom i najljepšom baladom do sada, tim više što sa sobom nosi i posebnu notu – posvećena je njezinom sinu Aleksandru.

‘Rođeno moje’

Ovo je velika lijepa pjesma u kojoj se može pronaći svaki roditelj i svaki čovjek… Kad mi ju je Miloš poslao, u meni je izazvala erupciju emocija i odmah sam je išla snimiti. Poruka pjesme je bezuvjetna ljubav,izjavila je Severina. Riječ je o pjesmi koju je ovo ljeto napisao Severininin dugogodišnji kompozitor Miloš Roganović koji je, između ostalih, napisao pjesme ‘Kao’, ‘Alcatraz’, ‘Grad bez ljudi’, ‘Dobrodošao u klub’, ‘Italiana’, ‘Uzbuna’, ‘Ko me tjero’…

Severina me ljetos nazvala i pitala da li bih joj napisao jednu lijepu, emotivnu pjesmu. Razmišljao sam o temi pjesme i kako da napišem nešto novo. Odgovor je bio i preda mnom i u meni. Preda mnom, jer kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji pokušavaju da joj tu borbu otežaju i ospore. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu. Tako je nastalo ‘Rođeno moje’ i jako sam sretan zbog toga, izjavio je Miloš Roganović.

Pjesma je snimljena prije mjesec dana u Zagrebu, dok je spot sniman u Ljubljani, u režiji Nejca Levstika, ujedno redatelja i Severinine nadolazeće turneje ‘The Magic Tour’, na kojoj će pjesma ‘Rođeno moje’ imati i svoju premijeru uživo – 16. studenog u Splitu, 23. studenog u Beogradu, 7. prosinca u Zagrebu te 21. prosinca u Ljubljani.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori