Otkriven prvi dio line-upa festivala ULTRA Europe

Otkriven prvi dio line-upa
festivala ULTRA Europe

ultra-europe-lineup-1

“Europe’s Premier Destination Music Festival“, kako ga nazivaju svjetski mediji, vraća se na stadion Poljud! Naravno, riječ je o festivalu ULTRA Europe. Mjesecima se nagađalo o imenima koja stižu u Dalmaciju i koja će u sedam dana, od 13. do 19. srpnja 2017., razveseliti desetke tisuća obožavatelja, a danas stiže vijest koja će opravdati dugo iščekivanje.

Na line-upu jubilarnog izdanja tako su se našla čak 46 izvođača, a među prvim najavljenim headlinerima nalaze se velikani elektroničke scene Afrojack, Armin van Buuren, Axwell /\ Ingrosso, David Guetta, Hardwell, Martin Garrix, DJ Snake, Steve Aoki i Tiësto.

Na Poljud se vraća i atraktivna pozornica RESISTANCE koja ove godine dovodi najveća imena house i techno glazbe. Da je riječ o vrhunskom glazbenom doživljaju govori i podatak da je program RESISTANCE ove godine preuzeo dvomjesečnu rezidenciju u jednom od najpoznatijih klubova na Ibizi – Privilegu, a u Hrvatsku stižu predvođeni glazbenim velikanima kao što su Nic Fanciulli b2b Eats Everything, Sasha & John Digweed i Seth Troxler b2b The Martinez Brothers. Ljubitelje ovog glazbenog stila posebno će obradovati informacija da će na ovoj pozornici zasvirati i techno legende Adam Beyer, Carl Cox, Joseph Capriati, Marco Carola i Nicole Moudaber.

ultra-europe-lineup-2

Raznolikosti festivala pridonijet će i Andrew Rayel, Fedde Le Grand, GTA, Rødhåd, Technasia i W&W, a najavljeni su i nastupi brojnih drugih zvijezda  pa nam tako stižu i Ben Gold, David Gravell, Dr Phunk, Elio Riso, Frank Walker, Heatbeat, Hector, Jay Hardway, Jewelz & Sparks, Jon Rundell, Julian Jordan, Kill the Buzz, Kura, Maddix, Manse, MaRLo, NLW, Orjan Nilsen, Ravitez, Ruben de Ronde b2b RODG, Sick Individuals, Suyano i Tijana T koji će svojim setovima zaokružiti festivalski doživljaj i potvrditi status ovog festivala kao najvećeg ljetnog događanja.

Za rođendansko izdanje organizatori najavljuju nezaboravni spektakl i produkciju na četiri pozornice smještene unutar i oko splitskog Poljuda. Uz već spomenutu glavnu pozornicu i RESISTANCE Stage, na radost brojnih posjetitelja vraćaju se i UMF Radio Stage i Arcadia Spectacular ili takozvani Afterburner. Poznati svjetski glazbeni izdavači, Jacked i Revealed, bit će zaduženi za vrhunski program koji nam pripremaju na Afterburneru.

ultra-europe-lineup-3

Za ovogodišnje sedmodnevno nezaboravno Destination ULTRA iskustvo, osim glavnog događanja na splitskom Poljudu koje predstavlja sam vrh svjetske elektroničke scene, važnu ulogu imaju i RESISTANCE party otvorenja, Brač Regatta, ULTRA Beach i RESISTANCE Vis, a koje nam poslastice pripremaju ove godine, doznat će se u narednim tjednima.

Ulaznice za festival ULTRA Europe mogu se osigurati isključivo putem stranice UltraEurope.com/tickets te u sustavu Ticketshopa. Za one koji stižu u velikom društvu organizatori su osigurali posebne pakete ULTRA Passport Packs. Pakete će moći kupiti samo vlasnici ULTRA putovnice, a za svakih pet kupljenih ulaznica, šestu će dobiti besplatno.

Sve novosti o festivalu, mogu se pronaći na službenoj web stranici, službenoj Facebook stranici festivala, Twitter profilu, Instagram profilu te putem aplikacije na iTunesu.

 

 

Učitati još
Zatvori