Vodimo vas na predstavu i koncert tjedna

Vodimo vas na predstavu i koncert tjedna

Ovaj tjedan nas čeka jako mnogo dobrog sadržaja, no na dva vas mi i vodimo! Jako dobra predstava mladih autora nastala pod mentorstvom jedne od najcjenjenijih kazališnih umjetnica, Lenke Udovički te koncert grupe The Strange zbog kojeg ćete album Echo Chamber slušati na repeat,  događanja su koja izvadajamo ovog puta.

CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU

U subotu 13. travnja u 19h u Studiju EXIT (Gundulićeva 37/1) ne propustite pogledati urnebesan nastup dvojca Žlice & gitara koji uz pomoć zvukova kuhinjskih žlica, gitare i mandoline, otkačenog nastupa, pomalo trubadurski pričaju o svome životu kroz uglazbljenu poeziju, a iza njihovog ludog i uvrnutog nastupa krije se poruka razuma.

Autorski projekt Nikole Nedića i Maria Joveva nastao je na temelju  njihovoga ispita iz glume na Studiju glume i medija na Sveučilištu u Rijeci pod mentorstvom docentice Lenke Udovički i profesora Rade Šerbedžije. Tekstove i glazbu koja se u predstavi izvodi, napisali su Nikola Nedić i Mario Jovev.

Ulaznice za izvedbu 13. travnja (subota) u 19h dostupne su na blagajni Teatra EXIT (Ilica 208), na www.ulaznice.hr ili sat vremena prije predstave na blagajni Studija EXIT (Gundulićeva 37/1).

THE STRANGE

U četvrtak 11. travnja The Strange nastavljaju s promocijom posljednjeg materijala pod imenom ‘Echo Chamber’ u Vintage Industrial Baru u Zagrebu. Prije The Strangea, nastupit će i jako zanimljiv rječki kantautor White On White, koji kroz glazbu stvara komorni, intimistički ambijent osobnih ispovijedi i životnih iskustava.

Preko The Walkaboutsa , The Bambi Molestersa i My Buddy Moosea potom via Seattle- Ljubljana – Zagreb – Sisak – Rijeka, put je koji će vas dovesti do supergrupe The Strange i njihovog tek objavljenog i hvaljenog albuma ‘’Echo Chamber’ koji nosi 10 elegantnih pjesama kroz koje se provlače žanrovi od indie rocka, Americane i alter-countryja pa do garage rocka i Baroque popa.

Dodatnu energiju ovom albumu koji tjera da ga se sluša i opet i opet i opet, dale su i lijepe gitarske melodije, bogato razgranana brass sekcija kao i topla produkcija Antonija Gramentierija koji trenutno slovi za jednog od najcjenjenijih producenata i gitarista talijanske mlađe generacije.

Sretnik i/ili sretnica moći će osvojiti po dvije ulaznice za koncert i/ili predstavu pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila THE STRANGE i/ili CABARET – KONCERT ZA ŽLICE I GITARU do 11. travnja u 12 sati, kada ćemo objaviti sretnog dobitnika i/ili dobitnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Nadi Miljan i Ani Horvat!

 

Učitati još
Zatvori