‘All I Want For Christmas Is You’ je nakon 25 godina napokon broj 1

‘All I Want For Christmas Is You’
je nakon 25 godina napokon broj 1

Božić bez Mariah Carey i njenog hita ‘All I Want for Christmas Is You’ ne bi bio potpun. Pjesma je objavljena davne 1994. godine i danas je božićni klasik bez kojeg su blagdani nezamislivi, a na svijetu vjerojatno ne postoji osoba koja ju barem jednom nije zapjevala.

Uz sve rečeno, zanimljivo je da pjesma do 2017. nije ušla čak ni u Top 10 Billboardove Hot 100 liste, a tek je sad, 25 godina nakon izlaska, dospijela na sam vrh i prvi put postala broj 1. Tom se viješću i sama Mariah pohvalila na Twitteru kratkom objavom u kojoj je napisala – ‘Uspjeli smo’.

Božićni klasik ‘kraljice Božića’

Carey je ‘All I Want For Christmas Is You’ objavila davne 1994. godine na albumu ‘Merry Christmas’. Napisala ju je s Walterom Afanaseiffom, a navodno je nastala u samo 15 minuta. Carey je na pjesmi do danas zaradila više od 60 milijuna dolara.

‘All I Want For Christmas’ već 25 godina ne gubi na popularnosti, a zahvaljujući njoj Mariah je prozvana ‘kraljicom Božića’. Dodajmo i to da je pjesma uvrštena u najveće božićne uspješnice na engleskom jeziku svih vremena i smatra se Careyinom najvećom međunarodnom uspješnicom.

Foto: Profimedia, Screenshot

Učitati još
Zatvori