Za tjedan dana na Netflixu počinje serija s Jessicom Lang  i Gwyneth Paltrow – The Politician

Za tjedan dana na Netflixu počinje serija s Jessicom Lang i Gwyneth Paltrow – The Politician

The Politician

The Politician je nova serija na Netflixu koja je odmah uzrokovala toliko pozornosti da su odmah naručene dvije sezone! Za seriju su bili zainteresirani Hulu i Amazon da bi na kraju seriju dobio Netflix.

U glavnoj ulozi nalazi se dobitnik nagrade Tony Ben Platt, a i dvije velike uloge nose Jessica Lang i Gwyneth Paltrow. Autor serije je Ryan Murphy kojem će ovo biti druga serija na Netflixu jer već radi na prequelu filma Let iznad kukavičjeg gnijezda, dramskoj seriji Ratched u kojoj glavnu ulogu ima Sarah Paulson.

U središtu radnje je Payton (Platt), bogati stanovnik Santa Barbare koji ima sve, osim jednog ispunjenog sna: želi postati uspješan političar. Svaka sezona će pratiti njegovu novu političku utrku, a očekuje se da će Platt imati i poneki glazbeni broj u seriji.

Ako je sudeći po traileru – serija osim što donosi jako zanimljivu priču i odličnu (i zanimljivu!) glumačku postavu, vizualno je prilično impresivna. Boje, kadrovi, kostimografija i opći vizualni dojam sigurno će potaknuti neke nove trendove…

Serija dolazi na Netflix 27. rujna.

https://www.youtube.com/watch?v=6-kdBlzCG7w
Učitati još
Zatvori