Vodimo vas na najotkačeniju predstavu tjedna

Vodimo vas na najotkačeniju
predstavu tjedna

Sutra je novi dan! – razapeti smo između grčevite vjere i nade da će sutra ipak biti bolje i straha da će sutra biti isto, ako ne i gore. Stvarnost je postala preteška i nemamo više snage suočiti se s njom. Bijeg u neku svoju stvarnost, u iluzije i ovisnosti, i bijeg od sebe postaje sve više i naša stvarnost.

SUTRA (NI) JE NOVI DAN!

SUTRA (NI) JE NOVI DAN!  je predstava o nizu naših problema, konflikata  i dilema, otkačena  i vesela, tužna i potresna, smiješna i gorka, za mlade i stare!

Na tragu svojih autorskih uspješnica Kako sada stvari stoje, Kako misliš mene nema?! i Samo bez emocija  Ivica Boban i Teatar EXIT vam predstavljaju tri nova mlada i talentirana glumca – Iskru Jirsak, Zorana Pribičevića i Mirelu Videk u predstavi Sutra (ni) je novi danOni se na temelju mnogostrukosti svojih osobnih, profesionalnih i društvenih identiteta u predstavi  transformiraju u niz različitih likova i karaktera iz našega grada.  Vidjet ćete ih  – do grla u problemima, u suludim situacijama  i interakcijama,  sa svakovrsnim unutrašnjim i vanjskim konfliktima… i deliktima! Predstava je prilika da ih upoznate, da čujete njihove sulude, smiješno-gorke i potresne priče… jer i vas se tiču. 

U dva sata virtuozne turbo igre  – oni će vam pričati o svojim željama i promašajima, o susretima, mimoilaženju i razilaženju, o samoći i čežnjama, o jalovim savjetima, konceptima i receptima… Predstava je živa vivisekcija problematične stvarnosti koju živimo i načina kako bježimo od nje…

Dođite i saznajte tko su ti ljudi što žive pored vas, što im se događa, muči i rastura. Kako su nadrapali i zašto su se raspali. Gdje su se zaje****  i zašto su naje****. Koji film furaju i u što ih guraju, o čemu maštaju i kako ispaštaju u današnjem vremenu  sve veće  bijede, u dehumaniziranom svijetu interesa i profita u kojem su outfit, poze, lažna obećanja i promocije važnije od ljudi, njihovih života i smisla.

Ispreplitanjem stvarnog i fikcionalnog, autobiografskog i izmišljenog predstava propitkuje područja i traume rodnih, spolnih, seksualnih i tjelesnih identiteta – različite vrste poniženja, zanemarivanja, zlostavljanja, pedagoške i ljudske diskriminacije… i njihova maskiranja.

Ovim putem možete osvojiti dvije ulaznice za predstavu ako pošaljete svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila “SUTRA (NI) JE NOVI DAN! ” do 19. srpnja u 8 ujutro kada objavljujemo sretne dobitnike. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Tatjani Potkonjak!

Učitati još
Zatvori