Tri krimi serije idealne za nedjelju navečer

Tri krimi serije idealne za
nedjelju navečer

Danas donosimo prijedloge tri serija, međusobno prilično različitih, no zadovoljit će ukus svih koji vole krimi žanr. The Defiant Ones donosi priču iza glazbe i rap scene kraja dvadesetog stoljeća, serija Cardinal će vas podsjetiti na atmosferu Farga, dok Bullets evocira onaj nordic noir trenutak u krimi žanru. Koju god odabrali za večerašnje gledanje, nećete pogriješiti.

The Defiant Ones

The Defiant Ones istražuje partnerstvo između Jimmyja Iovinea i dr. Dre – jednog sina Brooklynskog dugogodišnjaka, a drugog ravno iz Comptona – i njihove vodeće uloge u lancu transformativnih događaja u glazbi, popularnoj, no i suvremenoj kulturi.

Ova mini serija svakako će zaintrigirati sve koje interesira američka suvremena glazbena povijest. Seriju možete pratiti na Netflixu.

Cardinal

Degradirani detektiv John Cardinal vraćen je na slučaj koji mu je upropastio reputaciju kad se ispostavi da je cijelo vrijeme imao pravo. Uz mladu partnericu, Lise Delorme, neumorno traga za serijskim ubojicom, no čini se da Lise skriva neku tajnu, a John još k tomu mora voditi računa o vlastitoj obiteljskoj situaciji.

U iščekivanju treće sezone, prve dvije su možda jedan od najboljih izbora za vikend binge gledanje. Serija je dostupna na servisu Pickbox.

https://www.youtube.com/watch?v=NAsu6J5E8Pk

Bullets

Mari Saari agentica je obavještajne službe koja je jako posvećena svom poslu. Dobije zadatak zadobiti povjerenje tražiteljice azila koja je tek stigla u Finsku, a državne službe budno je prate jer je nekoć bila poznata kao Madina Taburova, jedna od najtraženijih teroristkinja u svijetu, za koju se smatralo da je mrtva.

Uzbudljiva, napeta i prava poslastica za ljubitelje klasičnog, dobrog krimića.
Serija je dostupna na servisu Pickbox.

Učitati još
Zatvori