Svečano otvorena 15. Oscar revija u CineStaru

Svečano otvorena 15. Oscar
revija u CineStaru

Vanja Rupena, Lejla Filipović, Tihana Harapin Zalepugin i Branka Krstulović

15. Oscar revija u CineStaru

Sinoć je u zagrebačkom  Kaptol Boutique Cinema svečano otvorena 15. Oscar revija u CineStaru, koja se svake godine održava uoči najvažnije filmske nagrade na svijetu – Oscar. 15. Oscar revija u CineStar kinima diljem Hrvatske prikazat će najuspješnije filmove nominirane prestižnim Oscarom ove godine, a održava se od 31. siječnja do 10. veljače. Filmovi s najviše nominacija koji će se prikazivati su: ‘Miljenica’ s 10 nominacija, ‘Čovjek iz sjene’ i ‘Zvijezda je rođena’ s 8 nominacija, ‘Bohemian rhapsody’ s 5 nominacija, ali i mnogi drugi.

Za najveći kulturni događaj na početku godine tražila se pozivnica više, pa tako sinoćnji početak Oscar revije nisu propustili brojni ljubitelji filma kao što su: Vanja Rupena, Branka Krstulović, Lejla Filipović, Tihana Harapin Zalepugin, Saša Zalepugin, Đurđa Tedeschi, Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Nenad Korkut, Željka Ogresta i Dubravko Merlić, Ivan Alduk, Ivica Skoko, Nikica Ivančević, Antonija Stupar Jurkin, Zvončica Vučković, Loredana Bahorić, Renata Sopek, Petra Friganović, Iva Dragović, Kristina Bradač, Damir Begović i Domagoj Štimac (Twins), Davor Meštrović, Mario Roth, Dalibor Petko, Lana Pavić, Ivana Delač, Daniela Trbović, Ivana Ergić, Ivana Šundov,  te mnogi drugi.

Aleksandra Dojčinović s modelima u njenim kreacijama

Ivan Alduk s modelima u njegovim kreacijama

Matija Vuica s modelima u njenim kreacijama

Ivica Skoko s modelima u njegovim kreacijama

Ovogodišnji partneri CineStar Oscar revije su A1 i CineStar TV channels, a novost ove Oscar revije je da partner A1 prvih 500 posjetitelja u CineStaru, uz kupnju dviju ulaznica za bilo koji film s revije, daruje malim kokicama i pićem. Uoči svečanog otvorenja i pretpremijere filma ‘Čovjek iz sjene’ u WOW baru Kaptol Boutique Cinema održan je modni performance povodom 20 godina najuspješnije modne agencije u Hrvatskoj – Talia Model od Tihane Harapin Zalepugin. Za tu prigodu, šest hrvatskih dizajnera –Aleksandra Dojčinović, Matija Vuica, Envy Room, Ivica Skoko, Ivan Alduk i Nebo dizajniralo je 24 svečanih, večeranjih haljina inspiriranih Oscarima, koje su odjenuli modeli Talia model agencije. Film, dodjela Oscara i hot couture haljine međusobno su oduvijek isprepleteni, tako da se s ovim modnim performansom napravila svojevrsna poveznica Talia Model i red carpeta Oscar revije.

Odaberite svoje filmske favorite i uputite se u najbliže CineStar kino i spremno dočekajte 24. veljače, kada ćemo saznati laureate ovogodišnjih Oscara. Kinoulaznice za filmove u sklopu Oscar revije možete kupiti u pretprodaji na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na: blitz-cinestar.hr.

Lejla Filipović

Branka Krstulović

Vanja Rupena

Alex Dojčinović

Antonija Stupar Jurkin

Foto: Bojan Zibar/Zvonimir Ferina

Učitati još
Zatvori