Megapopularna serija Game of Thrones dobit će prednastavak

Na žalost svih obožavatelja, osma sezona serije Igra prijestolja (Game of Thrones) bit će ujedno i posljednja za ovu popularnu franšizu. Premijera je zakazana za 2019. godinu, a posljednja sezona imat će samo šest epizoda. No nema razloga za očajavanje jer HBO ima asa u rukavu.

Igra prijestolja ne odlazi s malih ekrana tako brzo

Naime, službeno je potvrđeno da će Igra prijestolja dobiti prednastavak u obliku spin off serije. Zasad je vrlo malo detalja poznato, osim da je naručen pilot serije na kojem će raditi producentica Jane Goldman i “mozak” cijelog serijala George R. R. Martin te da će se radnja događati tisućama godina prije priče koja je započela prvom sezonom Igre prijestolja.

Trenutno se razmatra pet različitih smjerova u kojima bi radnja mogla krenuti, a s obzirom na tajnovitost kojom je obavijena svaka sezona aktualne serije, vjerojatno nećemo znati gotovo ništa sve do same premijere. Čak postoji mogućnost da bude snimljeno više od jedne serije u svijetu prošlosti, no rezultat nijednog scenarija nećemo vidjeti prije 2020. godine, točnije, godinu dana nakon završetka originala.

Dok čekate rasplet kompleksne radnje u posljednjoj sezoni Game of Thrones, stignete ponoviti gradivo sa svih sedam do sada objavljenih sezona na HBO-u.

Foto: HBO

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori