Megapopularna serija Game of Thrones dobit će prednastavak

Megapopularna serija Game of Thrones
dobit će prednastavak

Na žalost svih obožavatelja, osma sezona serije Igra prijestolja (Game of Thrones) bit će ujedno i posljednja za ovu popularnu franšizu. Premijera je zakazana za 2019. godinu, a posljednja sezona imat će samo šest epizoda. No nema razloga za očajavanje jer HBO ima asa u rukavu.

Igra prijestolja ne odlazi s malih ekrana tako brzo

Naime, službeno je potvrđeno da će Igra prijestolja dobiti prednastavak u obliku spin off serije. Zasad je vrlo malo detalja poznato, osim da je naručen pilot serije na kojem će raditi producentica Jane Goldman i “mozak” cijelog serijala George R. R. Martin te da će se radnja događati tisućama godina prije priče koja je započela prvom sezonom Igre prijestolja.

Trenutno se razmatra pet različitih smjerova u kojima bi radnja mogla krenuti, a s obzirom na tajnovitost kojom je obavijena svaka sezona aktualne serije, vjerojatno nećemo znati gotovo ništa sve do same premijere. Čak postoji mogućnost da bude snimljeno više od jedne serije u svijetu prošlosti, no rezultat nijednog scenarija nećemo vidjeti prije 2020. godine, točnije, godinu dana nakon završetka originala.

Dok čekate rasplet kompleksne radnje u posljednjoj sezoni Game of Thrones, stignete ponoviti gradivo sa svih sedam do sada objavljenih sezona na HBO-u.

Foto: HBO

Učitati još
Zatvori