Oduševljenje filmom Rocketman na Tres Chic večeri u Kaptol Boutique Cinema

Oduševljenje filmom Rocketman na Tres Chic
večeri u Kaptol Boutique Cinema

Sinoć je u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema održana specijalna Très Chic večer na kojoj je prikazan jedan od najiščekivanijih filmova sezone – ‘Rocketman‘. U Très Chic večeri za koju se danima tražila kinoulaznica više, uživali su Vanna, Ecija Ojdanić, Mia Dimšić, Tara Thaller, Neno Belan, Matija Cvek, Kristina Bangoura, Anamarija Vrdoljak, Nika Turković te mnogi drugi.

‘Rocketman’ je epska glazbena fantazija o nevjerojatnoj priči o Eltonu Johnu. Film prati fantastičnu transformaciju stidljivog pijanista Reginalda Dwighta u svjetsku superzvijezdu Eltona Johna. Ova inspirativna priča govori o tome kako je dječak iz malog grada postao ikona pop kulture. U filmu Taron Egerton izvodi neke najpoznatije Eltonove pjesme. Jamie Bell glumi Eltonovog dugogodišnjeg tekstopisca Berniea Taupina, Richard Madden je u ulozi Eltonovog prvog menadžera Johna Reida, a Bryce Dallas Howard je Eltonova majka Sheila Farebrother. Sam Elton John je rekao da nikada nije čuo nikoga da pjeva njegove pjesme bolje od Tarona.

Prije filma, u WOW baru je nastupio Damir Kedžo, a pratili su ga vrhunski glazbenici: Zvonimir Radišić na gitari, Dino Ivelja na kontrabasu  i Ana Gjud na violončelu. Partneri Très Chica pripremili su poklon iznenađenja za posjetiteljice, a to su bili Stella Artois, Bajadera, Fraktura – najbolja literatura i Lelo.

Nesumnjivo jedan od najsvestranijih  izvođača, umjetnika, pjevača i glumca, ovaj genijalni samouk konstantno je privlačio interes publike i medija gdje god je bio. Njegove privlačne, uzbudljive, respektabilne i karizmatične pjesme pjevat će se još dugo i imati utjecaj na buduće generacije. Jedini način pričanja priče o Eltonu Johnu jest proživljavanje njegove fantazije. Ako ste voljeli filmove kao što su ‘Bohemian Rhapsody’ i ‘A star is born’ onda ne smijete propustiti ovu epsku ekranizaciju. Film ‘Rocketman’ u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar kinima, a kupnja ulaznica moguća je na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije te online na: https://bit.ly/2HHisuy

Foto: Bojan Zibar

Učitati još
Zatvori