Nove uzbudljive TV serije koje dolaze u listopadu

Nove uzbudljive TV serije koje
dolaze u listopadu

Listopad nam donosi dvije humoristične i dvije kriminalističke serije koje, vjerujemo, neće razočarati. Odličan broj i omjer serija kako bi svaka večer prošla u zanimljivoj radnji, mnogo smijeha i napetoj i uzbudljivoj atmosferi. Koje ćemo gledati, saznajte u nastavku…

Šaljivac

U ovoj humorističnoj seriji Jim Carrey igra Jeffa iliti gospodina Picklesa, koji je ikona dječje televizije i brend vrijedan milijune dolara. No kad njegova obitelj počne pucati, Jeff otkriva da ga nikakva bajka, priča ni lutka neće izvesti iz ove krize. Jima Carreya nismo još gledali u ovakvoj dramskoj ulozi, a zašto mu mnogi proriču da će upravo ovo biti ta koja će mu obilježiti karijeru – saznajte ovdje. Premijera je 8. listopada.

Kampiranje

Jennifer Garner glumi u novoj HBO-ovoj humorističnoj seriji koja prati skupinu starih prijatelja koji odlaze na kampiranje kako bi proslavili značajan rođendan. Seriju su napisali i producirali Lena Dunham (Girls), Jenni Konner i John Riggi. Premijera je 15. listopada.

Otkrivanje vještica

Diana Bishop, povjesničarka i vještica, pristupa čarobnom rukopisu, Ashmole 782, i zna da mora riješiti njegove tajne. Pomaže joj zagonetni Matthew Clairmont, ali on je vampir, a vještice nikada ne bi smjele vjerovati vampirima… Premijera je 23. listopada

Zaslijepljen svjetlima

Serija u osam nastavaka donosi priču o sedam dana iz života dilera kokaina čiji savršeno posloženi život počinje zapadati u kaos dok je on prisiljen donositi najvažnije odluke svog života. „Zaslijepljen svjetlima“ je nova poljska serija iz HBO Europe produkcije. Premijera je 27. listopada.

Učitati još
Zatvori