Nicole Kidman bolja nego ikad u novom detektivskom trileru Destroyer

Nicole Kidman bolja nego ikad u novom
detektivskom trileru Destroyer

Uskoro ćemo gledati Oscarom nagrađivanu glumicu Nicole Kidman u karakternoj ulozi koja ju predstavlja u potpuno drugačijem izdanju od onoga na koji smo do sada od nje navikli. Naime, riječ je o kriminalističkom trileru Destroyer u kojemu Kidman tumači glavnu ulogu – detektivku koja je na tajnom zadatku. Infiltrira se u bandu u kalifornijskoj pustinji, no za to vrijeme prolazi mučno razdoblje. Bori se s vlastitim demonima od kojih pokušava pobjeći, a oni je iznova vraćaju u prošla vremena. Bori se sa sjećanjima na tragediju iz prošlosti dok istražuje nerazjašnjeno ubojstvo pa je film natopljen snažnim i teškim emocijama. Također, ona pokušava ispraviti greške iz prošlosti od kojih i dalje ne može napraviti odmak.

U filmu ćete naići na pljačku banke, bijeg, odnos s kćeri, traženje istine i niz živopisnih, ali teških zavrzlama.

Kidman donosi na platno potpuno drugačiji karakter i emocije pa je gotovo neprepoznatljiva, što dodatno pojačava intrigantnost ovog filmskog ostvarenja. Kritičari su već ovu ulogu ocijenili kao najbolje izdanje Nicole Kidman ikad. Bijes, tuga, inat i osveta provlači se kroz cijeli film na tako uvjerljiv način da je gotovo nemoguće ne poželjeti pogledati film do kraja iako je za sada tek dostupan samo trailer.

Režiju za film Destroyer potpisuje Karyn Kusama, a sjajnu glumačku ekipu, osim Kidman, čine i Sebastian Stan, Tobby kebbell, Tatiana Maslany, Bradley Whitford… U kina u SAD- u stiže za Božić, 25. prosinca, a premijerno će se prikazati na Telluride filmskom festivalu.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori