Ne propustite pogledati najnagrađivaniju predstavu Teatra EXIT

Ne propustite pogledati
najnagrađivaniju predstavu Teatra EXIT

Balon na Ljetnim noćima Teatra EXIT u MUO

Pirandelovski isprepletene paralelne realnosti ove predstave propituju iscjeljujuću snagu glumački razigranoga storytellinga. Neka od najvećih imena hrvatskoga glumišta nastavljaju u Balonu već poznatu exitovsku tradiciju bravuroznoga glumačkog teatra u kojem do izražaja dolazi moć glumačke transformacije.

Balon je predstava o Glumcu – o iluziji koju on stvara i kojom putuje sve dok se ne susretne sa samim sobom, predstava o Glumčevu identitetu, o tome za koga i zašto on uopće igra svoju igru.

Tekst predstave potpisuje Mate Matišić, režiju Mislav Brečić, dok ćete u predstavi gledati Krešimira Mikića, Vilima Matulu, Kseniju Marinković u alternaciji s Brankom Trlin te Anu Maras Harmander u alternaciji s Juditom Franković Brdar.

Predstava je do sada osvojila dvadeset i četiri nagrade na jedanaest festivala i/ili natjecanja.

Sretnik i/ili sretnica moći će osvojiti po dvije ulaznice i jako cool torbu za plažu i grad za izvedbu 5. srpnja na Ljetnim noćima Teatra EXIT u MUO pošalju li svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila BALON do 4. srpnja u 8 sati, kada ćemo objaviti sretnog dobitnika i/ili dobitnicu. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu, prijatelja ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Andrei Stanić!

Učitati još
Zatvori