Nadolazeće HBO serije koje možete pogledati nakon Igre prijestolja

Nadolazeće HBO serije koje možete
pogledati nakon Igre prijestolja

Još je jedna epizoda preostala do kraja posljednje sezone Igre prijestolja. Ova hit fantasy serija je HBO-ov najveći zalogaj koja je stekla čitavu vojsku obožavatelja tijekom osam sezona, a posljednja sezona je izazvala najveći interes, ali i prijepore.

Naravno, HBO i dalje producira serije koje s lakoćom pronalaze put do obožavatelja pa je tako već najavljena druga sezona Emmyjem ovjenčane drame “Big Little Lies” koja će se premijerno prikazati sljedećeg mjeseca, a prva serija superheroja, “Watchmen”, dolazi do kraja godine.

HBO je oduvijek bio poznat po kvaliteti svog programa od “The Wire” do “The Sopranos”.

Iza “Igre prijestolja”, HBO se nada da će njegova nadolazeća postava i odabir serija zadovoljiti publiku. U nastavku smo izdvojili šest od njih kojima se najviše veselimo.

“Big Little Lies” Sezona 2

“Big Little Lies” bila je jedna od najboljih serija 2017. Nakon što je osvojila nekolicinu Emmyja, uključujući i glumačke nagrade za Nicole Kidman i Lauru Dern, HBO je objavio da se pripreman druga sezona, ovoga puta s Meryl Streep. Stoga s nestrpljenjem očekujemo 9. lipanj.

“Euphoria” Sezona 1

Slijedeći skupinu srednjoškolaca kako se kreću ljubavlju i prijateljstvom u svijetu droga, seksa, traume i društvenih medija, seriju će producirati Drake, zajedno s voditeljem Future the Prince. GLumačku postavu čine Zendaya, Maude Apatow, Angus Cloud, Eric Dane, Alexa Demie, Jacob Elordi, Barbie Ferreira, Nika King, Storm Reid, Hunter Schafer, Algee Smith i Sydney Sweeney (Sharp Objects). A ova tinejdžerska drama predstavit će se publici 19. lipnja.

https://www.youtube.com/watch?v=vuAzkZIiGxI

“Years and Years” Sezona 1

Years and Years prate članove jedne obitelji dok se njihov složeni život približava jednoj krucijalnoj noći 2019. godine, kada je Britanija uzburkana političkim, ekonomskim i tehnološkim napretkom. Rory Kinnear, Russell Tovey, Jessica Hynes, Ruth Madeley i Anne Reid zvijezde su ove serije, zajedno s Emmom Thompson, koja se pretvorila u političku ličnost čija kontroverzna mišljenja dijele naciju. Ovu pak seriju očekujemo 24. srpnja.

“Succession” Sezona 2

Succession je jedna od najatraktivnijih i najhvaljenih prošlogodišnjih serija. Prva sezona ima 86% glasova na Rotten Tomatoesa, a očekuje se da će druga sezona biti još bolja. Nasljeđivanje prati živote obitelji Roy dok razmišljaju o svojoj budućnosti kada njihov otac (Brian Cox) počne odstupati od medija i zabavnog konglomerata koji kontroliraju. Datum izlaska prve epizode druge sezone ne zna se točno, ali se zna da je u pitanju kolovoz.


“The Righteous Gemstones” Sezona 1

Danny McBride i Adam Devine donose u priču svoje komične talente zajedno s Johnom Goodmanom. Ova komedija priča priču o svjetski poznatoj obitelji televangelista s dugom tradicijom devijantnosti, pohlepe, ali i dobrotvornog rada. John Goodman, Danny McBride, Edi Patterson, Adam Devine, Cassidy Freeman, Tony Calvero, Tim Baltz i Greg Alan Williams čine glumačku okosnicu ove serije koja također izlazi u kolovozu.

“Watchmen” Sezona 1

Seija od Damona Lindelofa postavljena u alternativnu povijest gdje se” superheroji “tretiraju kao odmetnici. Ova dramska serija obuhvaća nostalgiju izvornog istoimenog romana, pokušavajući probiti vlastito novo tlo. Regina King, Jeremy Irons, Don Johnson, Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Hong Chau, Andrew Howard, Tom Mison, Frances Fisher, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers, Dylan Schombing, i James Wolk, glumci su koji će obilježiti ovu seriju koja nam stiže na jesen.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori