Nikad nije prerano za početak božićne euforije – stigao je trailer za prvi božićni film

Nikad nije prerano za početak božićne euforije – stigao je trailer za prvi božićni film

Iako još uživamo u toplim ljetnim danima, za početak božićne euforije, čini se, nikad nije prerano. Od početka blagdanske sezone dijeli nas još stotinjak dana, no prvi vjesnik Božića već je tu – naravno, riječ je o najavi novog božićnog filma.

STIGAO JE TRAILER ZA NOVI FILM ZBOG KOJEG SE VEĆ VESELIMO BOŽIĆU

Doza romantike, doza komedije, doza vilenjaka, lampica i poklona te glumačka ekipa iz snova kombinacija su koja ove zime donosi novi božićni hit na filmsko platno. Last Christmas novi je božićni film s Emiliom Clarke i Henryjem Goldingom u glavnim ulogama. Režiju potpisuje Paul Feig, širokoj publici poznat po urnebesnoj komediji Bridesmaids, dok se iza scenarija nalaze Greg Wise i glumica Emma Thompson koja je i dio glumačke postave filma. Zvuči obećavajuće! O čemu se zapravo radi?

Kate (Emilia Clarke) je zaredala seriju loših životnih odluka koja je završila prihvaćanjem posla vilenjaka Djeda Božićnjaka u robnoj kući. Iako se na početku čini kao posao iz noćne more, Kate uskoro upoznaje Toma (Henry Golding) i u njezinom životu dolazi do velikog zaokreta – za Kate gotovo predobrog da bi bilo istinito.

U iščekivanju blagdanske sezone, u nastavku pogledajte trailer za božićni film zbog kojeg ćemo ove godine pohrliti u kino.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori