Vodimo vas na hit predstavu Ljetnih noći Teatra EXIT

Vodimo vas na hit predstavu
Ljetnih noći Teatra EXIT

Kako misliš mene nema?!

Kroz dva sata “nabrijane” farsične i iskrene, kalamburične i dramatične, istodobno smiješne i gorko-tužne igre, glumci Amar Bukvić i Filip Juričić u predstavi Kako misliš mene nema?! putuju kroz niz svojih unutrašnjih i zamišljenih identiteta i pretvaraju ih alkemijom svoje igre u niz osoba, situacija, realnih i fantastičnih događaja koje prepoznajemo kao naše vlastite, kao stvarnost koja nas okružuje i koju u svom apsurdu, konfliktu i dramatičnosti živimo.

Igrom visoke energetike, virtuoznosti i sposobnosti glumačke transformacije predstava ispituje osobne i društvene maske i kontramaske, lažne i istinske vrijednosti i granice životne i scenske realnosti i fikcije. Predstava je na rasporedu sutra navečer, 1. kolovoza u 21 sat na Ljetnim noćima Teatra EXIT u MUO.

Ovim putem možete osvojiti dvije ulaznice za predstavu ako pošaljete svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila “KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!” do 1.kolovoza u 8 ujutro kada objavljujemo sretne dobitnike. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Čestitamo Ivani Sever!

Učitati još
Zatvori