Ako vas zanima kako izgleda ludi provod u Beogradu, ovo je film za vas

Ako vas zanima kako izgleda ludi provod u
Beogradu, ovo je film za vas

Kako izgleda kad neiskvareni dođu u “grad grijeha”?

Beograd već dugi niz godina nosi epitet ‘party’ destinacije Balkana. Provod u ‘gradu grijeha’, kako ga mnogi nazivaju, zagarantiran je te se o odličnom noćnom provodu u Beogradu priča danima nakon. Debitantski film ‘4 ruže’, redatelja Vasilija Nikitovića, upravo donosi priču o noćnom provodu u Beogradu. A kako to izgleda kada neiskvareni ljudi dođu u ‘pokvareni grad’, možete pogledati pretpremijerno u Kaptol Boutique Cinema u utorak, 25. veljače. Ulaznice za ekskluzivnu pretpremijernu projekciju možete kupit na blagajni kina, putem iCineStar aplikacije te online na: https://www.kaptolcinema.hr/kaptol/4-ruze/7022/20200219

Velika glumačka imena u filmu ‘4 ruže’ donose nam priču jednog običnog čovjeka kojeg su privukla svjetla velegrada sa svim svojim čarima i porocima, kroz koju otkrivamo dileme i ideje s kojima se svatko od nas susretne prije ili kasnije.  Šule u Beograd dolazi iz provincije i već prvog dana uz posao osiguranja u lokalnom klubu, dobiva nadimak Tarzan. U želji da bude dio gradske ekipe, on postaje “momak za sve”. Ispunjava svaki zahtjev nadređenih, a ne odbija ni poslove s one strane zakona. Čitav njegov život vrti se oko lokala u kojem će upoznati galeriju autentičnih gradskih likova.

Kada na beogradske ulice padne noć, klub ‘4 ruže’ otvorit će svoja vrata. Svaka noć u klubu pamtit će se po nečemu. Međutim, baš ova noć, u kojoj Tarzan iznenada nestaje, za sobom će povući niz događaja koji će do jutra svima njima promijeniti živote.

Film je, osim izvrsne skladateljice Marije Jelić, okupio i poznate glazbenike i bendove iz Hrvatske, Srbije i BIH – Rambo Amadeus, The Kuguars, Lollobrigida, Kal, Sevdah Baby, domaći Pavel i drugi, tako da se, osim za prizore i glumačku ekipu, pripremite i za famozan soundtrack.

U filmu glume: Miloš Samolov, Boris Milivojević, Dragan Jovanović, Srđan Todorović, Gordan Kičić, Milutin Milošević, Nada Macanković, Dragana Dabović, Sonja Kolačarić.

Prvi film o noćnom provodu u Beogradu u distribuciji Blitza možete pogledati u svim CineStar i ostalim kinima od 27. veljače. I ne zaboravite, što se dogodilo u Beogradu – ostaje u Beogradu, a vi budite svjedoci ove krimi – komedije pred velikim platnom.

Photo: PR

Učitati još
Zatvori